PETICE

Dnes jsme předali petici, kterou podpořili 3.308 občanů! Cíl 3.000 podpisů byl díky Vám zdaleka překonán. V porovnání s petici z roku 2017, je to dokonce o 600 podpisů navíc. Je tím pádem jasné, že problém je stále aktuální a že občané očekávají skutečné řešení.

Tímto chceme všem, kteří nás podpořili, srdečně poděkovat. Bez Vás by to nešlo!

Co bude dál? Dohodli jsme se zástupci společnosti na lepší komunikace. Neznamená to ovšem, že budeme pasivní a zahálíme! Momentálně máme předběžné výsledky ze smradek.eu, které chceme ještě konfrontovat s údajů o směru větru. Po dodání a zpracovaní těch údajů budeme mít lepší obraz o tom, zda nové zařízení COPLAS pomáhá ke snížení zápachu. Jak víte, Středočeský kraj opět vydal integrované povolení k rozšíření výroby a nyní čekáme, zda Magistrát hl.m. Prahy se odvolá. Pokud by došlo k odvolání, určitě připravíme podnět pro ministerstvo životního prostředí.

Ještě jednou, mockrát všem děkuji! Kdybyste chtěli nadále podpořit spolek, můžete posílat příspěvek na transparentní účet 2601608387 / 2010. Z došlých příspěvku bude financovaná činnost spolku. NB: není to ještě vidět, ale už jsme zadali platbu pro advokátní kancelář Frank Bold, tudíž zůstatek je cca 7.000,-kč.

 

Comments are closed.